Да си треньор в А група е изтезание

снимка: Булфото

Старши треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Костадин Ангелов разкри, че със сигурност ще напусне тима и двубоят с Берое утре ще е последен за него.

„За себе си вече съм решил, че трябва да приключа с този отбор. Тези загуби са най-срамните в моя живот. Няма смисъл да се изтезавам. Не се знае, кой ще е собственик на отбора.

Всичко това ми действа отчайващо. Длъжен съм да си подам оставката. Последната загуба с 0:6 от Локо (Пловдив) направо ме събори", коментира Лаптопа, цитиран от вестник „Тема спорт”.

„Най-лошото е, че всички си мислят, че зад тези резултати има нещо съмнително, което жестоко ме обижда. Не вярвам, че играчите ми са участвали в това.

Убеден съм, че в последния мач за годината срещу Берое ще измием срама. Не съжалявам за престоя си в Пирин (Гоце Делчев). Това беше добър урок, но и опит.

Екипът ми свърши добра работа в развитието на играчите. Вярвах, че отборът ще играе силно последните мачове, но точно тогава ръководството обяви, че напуска и това демотивира момчетата", завърши Ангелов.