ЦСКА със страхотен жест за Хитрино

снимка: БГНЕС

ЦСКА показа, че футболът не е просто игра. Отборът се включи в подкрепата за близките на жертвите и ранените след трагедията в Хитрино. От клуба обявиха, че ще дарят половината от парите, събрани от билетите по време на мача с Дунав в петък (16 декември). Другите 50% пък ще отидат за благотворителната кампания - "Българската Коледа".

"Червените" ще организират и голямо Коледно празненство, с песни, подаръци, и храна. Коледният фест ще се проведе на пистата на стадион "Българска Армия". 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА НА ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ:

"Армейци,

На любимия ни отбор му остава още един мач за 2016-а година - домакинството на Дунав (Русе). Срещата е в петък (16 декември) от 14:30 часа.

Нека превърнем този мач първо в благородна кауза, а след това и в коледен празник!

Ръководството на клуба взе решение 50 процента от приходите от всички продадени билети да бъдат дарени на семействата на жертвите от трагедията в Хитрино, а другите 50 процента за Българската Коледа!

Цената на билетите за всички сектори за мача ЦСКА - Дунав ще бъде 10 лева.

ЦСКА ще изненада ВСЕКИ един зрител на срещата в петък със специални подаръци, закупени от футболистите. Освен това с нашите партньори организираме и томбола, в която ще раздадем големи награди!

Преди мача пък ви каним на коледен концерт. Той стартира в 13 часа на пистата на стадион "Българска армия" и в него ще се включат едни от най-известните изпълнители в България!

През целия ден на алеята на "Армията" ще бъде организиран коледен фест, на който ви очакват вкусни кулинарни изненади.

Заповядайте в петък на "Българска армия"!

Приканваме и всички картодържатели да минат през Администрацията, за да получат покани и така да участват в томболата.

Да покажем в навечерието на Коледа, че сме преди всичко хора!

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!"

Представяме ви текста без редакторска намеса.