ЦСКА-София продава Каранга, намери му заместник

снимка: lap.bg

Повече от ясно е, че ЦСКА-София трудно ще задържи Фернандо Каранга след края на настоящата кампания. Редица чуждестранни клубове се облизват за голмайстора на Първа лига, който до този момент е нанизал 22 попадения в 24 мача. 

Клубът от "Армията" много трудно ще задържи бразилеца заради прекрасната му форма на терена, която попадна в радара на редица елитни тимове от Европа. Поради този факт "червените" ще приберат сериозна сума в касата при трансфер.

Минусът на Каранга, от който ще се отърват на "Армията", е неговото скандално поведение. То кулминира след успеха над Левски с 1:0, при който бразилският нападател размаха надуваем член със синьо шалче пред агитката на ЦСКА-София, за да отпразнува победното си попадение. Той бе наказан за 1 мач и глобен с 6000 лева.

Според колегите от "Меридиан Мач" ръководството на "червените" вече е намерило заместник на Каранга. Нещо повече - преговорите с него са в напреднала фаза и е много вероятно те да бъдат завършени още преди края на настоящата кампания.