ЦСКА-София още не са взели базите, а вече планират инвестиции на "Армията"

снимка: Булфото

Ръководството на ЦСКА-София планира да превърне стадион "Българска армия" в най-модерния у нас. Намеренията на шефовете на "червените" са да се направи основна реконструкция на съоръжението, пише "Тема Спорт". Плановете вече са направени, но за целта ЦСКА-София първо трябва да спечели конкурса за базите на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. 

"В този си вид "Армията" е срам за клуба", заяви наскоро административният директор на червените Милко Георгиев. "Затова и няма да се пестят средства, а съоръжението ще покрива всички критерии на УЕФА за провеждане на мачове от груповата фаза на Шампионската лига", обеща той.

Базата в Панчарево също ще премине през основен ремонт и няколко нови инвестиции. Към момента там бяха възстановени двата терена и бе изграден трети. Съблекалните и бунгалата също бяха обновени. В бъдеще предстои да се строи общежитие и ресторант за школата на мястото на рушащото се стълбище.

Така или иначе, ако ЦСКА-София спечели търга за базите, от клуба ще бъдат задължени да направят реконструкция и нови инвестиции.