ЦСКА сложи цена от 1948 лева за ВИП-билети на 5 май

ЦСКА-София излезе с информация за билетите за предстоящия сблъсък с Лудогорец. Както е известно, двубоят ще се проведе на Националния стадион „Васил Левски“. Ето какво написаха „червените“ на официалния си сайт:

Армейци,

поради големия брой запитвания за билетите за предстоящия мач навръх 70-ия рожден ден на ЦСКА на 5 май срещу Лудогорец, който ще се играе на Националния стадион „Васил Левски“ от 20:00 часа, ви информираме, че продажбата на билети ще започне от 14:00 часа в понеделник (26 март).

Цените на билетите, които са със специален дизайн, са както следва:

– Сектор А – 19,48 лева
– Сектор Б – 7 лева
– Сектор В – 19,48 лева
– Сектор Г – 7 лева
– ВИП ложа – 1948 лева

Абонаментнита карти важат за двубоя.

Билети ще могат да бъдат закупени от фен магазина на „Армията“, както и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на „Арена Армеец“.

На пресконференция следващата седмица ще бъдат обявени подробности за честванията по случай 70-ия рожден ден на нашия клуб.

Футболистите ще излязат за мача със специално изработени екипи по модел на първия в историята на ЦСКА. Тъй като тимът ни е играл без емблема на първите екипи, искаме заедно с вас да изберем една от всички, използвани през годините, която да поставим на юбилейния екип.

ДА НАПЪЛНИМ СТАДИОНА ЗА ЛЮБИМИЯ ЦСКА!

ДА ОТБЕЛЕЖИМ ЗАЕДНО ПРАЗНИКА НА НАЙ-ВЕЛИКИЯ БЪЛГАРСКИ КЛУБ!