ЦСКА си връща Крачунов, ако продаде Менди

снимка: Булфото

В ЦСКА кроят планове за продажба на някои основни футболисти и незабавното привличане на техни заместници.

През зимната пауза в шампионата "червените" могат да се разделят с централния бранител Джаксън Менди, който се превърна в основна фигура в стартовия състав на 31-кратните шампиони. Към мощния защитник има интерес от чужд клуб и е твърде вероятно да се стигне до продажбата му.

При подобно развитие на ситуацията ЦСКА ще опита да си върне Пламен Крачунов, твърди в. "Тема:Спорт", според който със защитника вече са водени неофициални разговори.

Крачунов напусна "Българска армия" през лятото и се завърна в Локомотив (Пловдив), където обаче е резерва. Той е готов да играе отново за "червените".

Бранителят беше основен футболист в състава при предишния престой на Стойчо Младенов в ЦСКА. Екзекутора на Ливърпул дори настояваше защитникът да остане през лятото, но тогава той се забави с отговора си заради интерес от чужбина и в крайна сметка подписа с Локомотив (Пловдив).

Сега съществува вариант, при който Крачунов да премине при "червените" без пари. Той има договорка с ръководството на Локо да може да си тръгне без трансферна сума.