ЦСКА ще играе с Нафтата в Перник

снимка: Булфото

Волейболен клуб ЦСКА обяви, че ще изграе "домакинските" си мачове срещу Нефтохимик 2010 от полуфиналната серия в Суперлигата в Перник. Старши треньорът на ВК ЦСКА Александър Попов изпрати днес следното писмо до НВЛ и федерацията.

Ето какво написа Сашо Попов:

ДО 

НАЦИОНАЛНА ВОЛЕЙБОЛНА ЛИГА

КОПИЕ:  ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА УС НА БФ ВОЛЕЙБОЛ

Уважаеми господа,

Ръководството на ВК ЦСКА взе решение домакинските срещи от полуфиналните плейофи между отборите на ВК ЦСКА и „Нефтохимик 2010“ (Бургас) да се проведат на 29.03.2017 година и 30.03.2017 година в зала „Борис Гюдеров“ в град Перник.

Изразяваме крайното си огорчение от решенията на отговорните фактори в БФВ и НВЛ, както и от липсата на феърплей от съперника ни.

На този етап ще спестим на волейболната общественост подробностите по случая, но заявяваме категорично, че наивното ни предположение, че нещо в отношението към ВК ЦСКА се е подобрило, напълно се изпари.

ВК ЦСКА спечели домакинското си предимство с честна борба. По независещи от нас причини, възможността да играем в зала, намираща се в град София ни бе отнета. Въпреки това ние няма да бойкотираме плейофите и ще продължим да се борим, защото смятаме, че шансовете ни срещу „дрийм тима“ от град Бургас остават.

Председател на

УС на ВК ЦСКА:

/Александър Попов/