ЦСКА се разправи 7:0 с “Чепинец”, Головодов с 2 гола на “Армията”

снимка: www.facebook.com/CSKAFC

Аматьорският ЦСКА продължи победния си ход в Югозападната “В” група след погром 7:0 над гостуващия “Чепинец” (Велинград) в 3-ия кръг.

Така “червените” са с пълен актив от 9 т. и продължават да не са допуснали попадение във вратата си. Головата им разлика е 13:0.

Срещу “Чепинец” по два пъти се разписаха Костадин Хазуров и 17-годишният Павел Головодов. Точни бяха още Йордан Йорданов, капитанът Борис Галчев и Самир Аясс.

Момчетата на старши треньора Христо Янев направиха и една камара пропуски пред вратата на гостите. Те играха доста грубо, което доведе до напрежение на терена.

Около 100 полицаи и жандармеристи, в това число и такива на коне, охраняваха подстъпите и входовете на стадион “Българска армия”.

На централния вход 5-има униформени проверяваха подробно запалянковците, влизащи на стадиона за мача с “Чепинец”.

След обиколилите света грозни сцени с подгонването на футболистите на израелския “Ашдод” от побеснели “червени” фенове сега мачовете на ЦСКА се провеждат със засилени мерки за сигурност.

Наложи се от “Армията” да се разграничат от тези запалянковци с декларация и да поднесат извиненията си на израелския клуб.

Съставът на ЦСКА срещу “Чепинец”: Колев, Чорбаджийски, Бранеков, Грънчов, Галчев (54-Цветков), Ал. Александров (18-Головодов), Й. Йорданов, Аясс, Кикарин, Маламов (46-Узунов), Хазуров. 

"24 часа"