ЦСКА се обръща към Васил Божков

снимка: Канал 3

Пълен хаос! Така с две думи може да се оприличи ситуацията в ЦСКА. Обявената за вчера, 21 април, пресконференция на ръководството на "червените" беше пренасрочена за днес, но отново не се състоя.

За пореден път едно от спряганите имена за благодетел на "армейския клуб" е това на Васил Божков, който преди време беше собственик на отбора. Сряда, 22 април, трябваше да е денят "Х" за ЦСКА, но той не бе нито вчера в 16:00 часа, нито днес в 11:00.

Почти час журналистите висяха залудо на "Армията", а от там "ни вопъл ни стон" - като в баладата за комуниста. Явно хаосът и драмите при "червените" нямат и няма да имат край. Не бе ясно точно какви са били причините Петър и Ивайло Маджукови да не се явят два дни поред на нарочената пресконференция.

По-късно през деня Ивайло Манджуков се срещна с президента на "Нове Холдинг" Васил Божков. Срещата между двамата е била в продължение на 20-ина минути, след което Ивайло Манджуков е напуснал офиса на "Нове Холдинг".

Именно към Васил Божков са вперени погледите за евентуален спасител на ЦСКА и нов мастит инвеститор. През 1999 г. Божков купи ЦСКА и бе начело на клуба в продължение на 7 години, припомня НЮЗ 7.