ЦСКА се нахвърли на бившия си юрист

снимка: Булфото

ЦСКА отвърна на бившия юрист на клуба Радостин Василев, който заяви, че клубът има дълг над 10 милиона лева и е пред финансов колабс.

Пред "Канал 3" Василев добави още, че не се вижда инвеститор, който да помогне на ЦСКА, а 7 милиона от задълженията са само към бившите собственици от "Титан".

Днес „червените“ излязоха с официално изявление, в което бяха категорични, че като част от предишния управленски екип на „Армията“, Василев носи отговорност за проблемите на клуба.

От там не приемат опита му „да се върне в играта“ и да продължи да получава големи суми на гърба на ЦСКА.

Ето изявлението на ръководството на „армейците“, публикувано на официалната им страница:

Армейци,

във връзка със стотици Ваши обаждания, в които изразявате желание Клубът да отговори на инсинуациите на уволнения бивш юрисконсулт Радостин Василев, ПФК ЦСКА не смята за разумно да отговаря на лице, непосредствено отговорно за довеждането на дружеството в състояние на фалит през 2013 г.

Като част от предишния управленски екип, Р. Василев носи отговорност за протаканите дела, огромните адвокатски хонорари и в крайна сметка произтичащите от тях многомилионни дългове. Това бе причината през юли 2013 година, ПФК ЦСКА и всички структури на Клуба да прекъснат отношенията си със споменатото лице.

Разглеждаме тези медийни изяви на бившия юрисконсулт като опити отново да влезе в „играта”, и да продължи да получава огромните суми, които е получавал. Смятаме за ненужно да коментираме каквото и да е от неговите изявления.

25.11.2013 г.                                                                                                    ЦСКА София