ЦСКА с нов жест към феновете за мач от Купата

снимка: www.facebook.com/CSKAFC

ЦСКА продължава тенденцията да се отблагодарява за подкрепата на феновете си чрез отпускане на символични цени на мачовете от турнира за Купата на България.

На 9 септември, сряда, ЦСКА домакинства на Ботев (Ихтиман) на стадион „Българска армия“ в последен мач от квалификациите. Ако „червените“ спечелят, ще се класират за официалния 1 кръг на надпреварата, явяващ се 1/16-финална фаза, откъдето започват участието си професионалните клубове от Б и А група.

Ето прессъобщението от ЦСКА за билетите за мача с Ботев:

Ръководството на ЦСКА иска да изрази своята благодарност към всички вас за уникалната подкрепа, която ни оказвате по време на всеки един мач от началото на сезона.

ЦСКА е толкова велик клуб заради своите фенове. Билетите за мача срещу Ботев (Ихтиман) за купата на България ще бъдат на символични цени – пропуските за сектор А ще струват 2 лв, а за всички останали сектори по левче.

Пропуски за ВИП ложата няма да се продават. От днес с билети може да се сдобиете във фен магазина, а в деня на мача касите ще отворят в 16ч. Нека заедно напълним нашия храм и да подкрепим момчетата. ЦСКА има нужда от вас!