ЦСКА призова: Да напълним Сектор "Г" срещу Ботев, вижте цените на билетите

Отварянето на Сектор "Г" на стадион "Българска армия" вече официално е факт, след като за това бе съобщено от ЦСКА в специално съобщение на клубния сайт.

Ремонтът на трибуната продължи повече от две години и след неколкократни обещания да бъде отворена по-рано, най-накрая е готова отново да приеме зрители, макар и не напълно. 

Това ще се случи още в днешния мач с Ботев (Пловдив), който е с начален час 18:45. За него Сектор "Г" ще бъде отворен наполовина, а цените на билетите за него са 5 лева.

От ЦСКА призоваха феновете си да напълнят любимия си сектор и да подкрепят отбора в дербито с Ботев.

Ето и пълният текст на съобщението на ЦСКА:

"Армейци,

Вече са в продажба билети за мача ЦСКА – Ботев Пловдив, който ще се играе днес от 18:45 часа на стадион "Българска армия".

Врати отново отвори легендарният и любим наш сектор Г! Нека подкрепим червените в дербито срещу Ботев Пловдив и напълним Северната трибуна!

Билет може да закупите от фен магазина на "Армията", а касите на стадион „Българска армия” до фен магазина и "Спортна София" ще отворят в 15:30 часа и ще затворят в 19:45 часа.

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона.

Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона. Фенове, които са във видимо нетрезво състояние, няма да бъдат допуснати. Децата до 14-годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.    

Цени на билетите:

Сектор А – 10 лева

Сектор В – 7 лева

Сектор Г5 лева

Сектор Б (гости) – 8 лева

Картодържателите с абонаментни карти за сектор Г ще влизат през вход 10.

Желаещите да наблюдават мача от VIP-ложа могат да закупят билет от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая. Цената на пропуска е 50 лева, която включва безплатни напитки и кетъринг. За допълнителна информация –02/ 866 89 03.

БИЛЕТИ С ТОЧКИ:

Билети точки от вашата фен карта за мачовете на ЦСКА може да закупите само във фен магазина на „Армията” или от административната част на „Армията”, Търговския отдел на 1-ия етаж, 4-та стая."