ЦСКА представи Ел Голеадор, той се прицели във върха (ВИДЕО)

галерия:

снимка: lap.bg

Любо Пенев официално се завърна на Армията и пое мостика на тима от Ел Маестро. Ел Голеадор е щастлив от факта, че отново ще води "червените". На пресконференцията днес, която продължи 15 минутки минути, присъства и директорът на клуба Пламен Марков. Договорът на Любослав Пенев е за година и половина.

768x432 (2).jpg

"ЦСКА - моят любим отбор. Решението го взех много бързо. Не идвам на гости, аз съм си у нас", бяха първите думи на Любо Пенев. "Решението ми носи своите рискове. Обичам предизвикателствата, това не ме притеснява", добави бившият голмайстор.

Той съобщи кои имена попадат в щаба му. Има огромна изненада - испанецът Пабло Караско, който е спец по кондиционна подготовка.

"Ще разчитам на трима помощници - Пабло Караско, Дани Моралес и Добри Митов. Другите треньори и футболисти остават", каза Пенев.

"Разликата в точките (б.р. - изоставането на ЦСКА от лидера Лудогорец) не е толкова голяма. Предстоят доста мачове срещу отборите от върха. Ще работим във всички посоки за надграждаме. Искам да стане ясно на всички, които обичат и подкрепят ЦСКА, и тези, които играят - да знаят в какъв клуб се намират. Пред ЦСКА целта винаги е една - да бъде на първо място, да е шампион, да бъде отбор, с който всички да се съобразяват", добави Любо Пенев.

"Много скоро ще започна да работя с футболистите и от втория отбор по простата причина, че има доста контузени. След малко ще се запозная с футболистите", каза още новият треньор.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК ЦЕЛИЯ БРИФИНГ НА ЕЛ ГОЛЕАДОР