ЦСКА получава 600 билета за дербито с Лудогорец

снимка: Булфото

В петък стартира предварителната продажба на билети за мача Лудогорец - ЦСКА. Всички каси на стадиона ще отворят в 16 часа. Те ще работят докато има желаещи да закупят билети. В събата касите ще отворят отново в 10 ч., но само ако има непродадени пропуски. На касите ще продават максимум по 3 билета на човек.

 

Този двубой предизвика страхотен интерес през изминалия сезон защото той се оказа като финал за първенството. Тогава в последния кръг Лудогорец победи с 1:0 ЦСКА и стана шампион на България за сметка на „армейците". Също така тогава имаше и много оплаквания от публиката на ЦСКА, че охранителите на двубоя са превишили правата си са използвали сила. Сега от Лудогорец обявиха, че няма да пускат фенове на ЦСКА с фен-артикули на секторите с публика на Лудогорец.

 

Ръководството на Лудогорец вече е в контакт с ЦСКА. Гостуващият клуб ще получи полагащата се по наредба бройка билети - 600 , за да ги разпространи сред своите привърженици.

 

Пропуските са за сектор "Гости". Днес те бяха изпратени по куриер на отговорника по сигурността Стефан Прокопов. От ръководството на Лудогорец уточниха, че в секторите за публиката на домакините няма да бъдат допускани привърженици на ЦСКА с фен артикули. Те ще бъдат извеждани, за да не се създава напрежение по трибуните.


Цени:
- Централна трибуна - 30 лв.
- Сектори А и Б - 12 лв.
- Сектори В и Д - 10 лв.
- Сектор "Гости"

 

Забележка: Децата до 12 години ще ползват намаление от 50% в домакинските сектори срещу показване на акт за раждане.