ЦСКА пази Мартин Петров за Левски

снимка: Булфото

Треньорът на вратарите в ЦСКА Илиян Василев, който днес води тима заради наказанията на Стойчо Младенов и Анатоли Нанков, сподели мнението си за домакинския двубой с Лудогорец.

"Червените" претърпяха поражение с 0:2, а Василев призна, че домакините може би са били твърде респектирани от класата на "орлите".

Той също така разкри, че завърналият се на "Армията" Мартин Петров е бил съхранен, за да бъде на сто процента за Вечното дерби с Левски за Купата.

"За първи път бяхме доста изненадани от поведението на нашия отбор. Лудогорец с нищо не ни изненада, този отбор върви добре в своето развитие. Но ние май бяхме доста респектирани от този отбор и аз не знам защо", заяви Василев след двубоя.

"Не успяхме да покажем потенциала си и на 30 процента. Самото поведение на нашия отбор - нямаше нужната агресия и мотивация. Лудогорец заслужено спечели. Нямам обяснение защо нашите играчи бяха напрегнати, притеснени, имаше много брак, което е признак на липса на увереност. Трябва да забравим този мач и да гледаме следващата среща и да подобрим нивото за предстоящия мач срещу Левски", добави специалистът.

"Мартин Петров има проблем с бедрен мускул, преценихме, че е по-добре да не рискуваме с този мач, за да бъде на 100 процента готов за мача с Левски", обясни още Василев.