ЦСКА отвърна на "смехотворното изказване" на Иво Иванов

Ръководството на ЦСКА излезе с обръщение по повод интервю на един от бившите собственици на клуба Иво Иванов, в което той излага своето виждане за случващото се в клуба и предупреждава, че ЦСКА може да остане без лиценз за Европа за следващите три години.

Ето и oбръщението на ЦСКА, публикувано на официалния сайт на клуба, което предаваме, без редакторка намеса:

"Армейци,

Ръководството на ПФК ЦСКА АД не смята за необходимо да коментира смехотворното изказване на бившия член на НС на Клуба И.Иванов. Лицето Иванов трябва да обясни:

- на няколкостотин треньори, футболисти и служители, защо системно не им плащаше възнаграждения в размер на няколко милиона лева?

- защо нито един треньор, който е работил с тях не е получил възнагражденията си?

- да обясни на големите имена на ЦСКА -  Димитър Пенев, Стойчо Младенов, Павел  Дочев, Емил Костадинов  - защо към всички тях останаха дългове?

- да обясни на привържениците защо приготвиха да пратят ЦСКА във В група?

- да обясни защо пророкува 3-годишно изваждане на ЦСКА от турнирите на УЕФА и да каже дали по време на неговото управление Клубът е бил наказан условно с 3-годишно изваждане от европейските клубни турнири, и ако е така той вестоносец ли е или пряк виновник?

Причината да не говорим с този човек е очевидните опити от него и неговия партньор предумишлено да фалират ЦСКА. Естествено е неморално да взимаме под внимание съвети от такъв човек.

Оставяме на трезвата преценка на червените фенове и цялата спортна общественост оценката на поредната порция помия, изляла се върху най-титулувания български футболен клуб.

ПФК ЦСКА АД