ЦСКА не вдига ръце от Венци Христов

снимка: beroe.bg

ЦСКА не се отказва от опитите да да привлече нападателя на Берое Венцислав Христов. През последния месец трансферната мелодрама вълнуваше футболната общественост в България, но до ден днешен шефовете на „червените“ така и не намериха 480 хиляди лева, за да платят откупващата клауза в договора на футболиста.

Sporta.bg припомня, че двата клуба подписаха договор, според който ЦСКА ще придобие правата на Христов, след като заплати въпросната сума.

Ръководството на ЦСКА на два пъти получи отсрочка да намерят парите, но не успяха, а от Стара Загора отсякоха, че трансфер няма да има.

Александър Томов обаче продължава да упорства, че през пролетта Венци Христов ще рита на "Армията". Заради липса на пари Лупи ще опита да вземе нападателя под наем до края на сезона с опция за закупуването му през лятото, пише „7 дни спорт“.

На "Армията" се надяват, че желанието на футболиста да играе в ЦСКА ще помогне за осъществяването на трансфера. Футболистът е силно желан и от Стойчо Младенов.

В същото време ЦСКА ще се опита да се продаде бразилеца Марсиньо до края на седмицата. Към него има интерес от страна на руски и турски отбори, но „червените“ искат 300 хиляди лева за него.

Контрактът на бразилеца изтича през лятото, а той взима една от най-големите заплати на „Армията“. Като негов заместник вече бе привлечен разтрогналият с Лудогорец Иван Стоянов.

ЦСКА ще се опита да се отърве от бразилеца Марсиньо до края на седмицата. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=471651
ЦСКА ще се опита да се отърве от бразилеца Марсиньо до края на седмицата. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=471651f
ЦСКА ще се опита да се отърве от бразилеца Марсиньо до края на седмицата. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=471651