ЦСКА не се ангажира със срокове за ремонта на Сектор "Г"

Ръководството на ЦСКА не пожела да се ангажира с конкретен срок за завършване на ремонта на Сектор "Г" на стадион "Българска армия".

Както е известно, "червената" управа на няколко пъти даваше срокове, които не изпълни, което предизвика недоволството на част от привържениците на ЦСКА.

"Трябваше да се подмени бетонната основа на трибуната, което забави ремонта. Отделно има бюрократични спънки, които може да забавят пускането на сектора в експлоатация. След като завършим ремонта, трябва да мине инспекция на Столична община, след което да получим разрешение за ползване.

Не искам да се ангажирам със срокове, защото вече веднъж направихме тази грешка. Може би за мача с Локомотив (София) в края на септември ще бъдем готови", коментира Александър Томов, цитиран от БТА.

Междувременно, освен с ремонта на Сектор "Г", ръководството на "червените" трябва да се погрижи и за тревното покритие на терена, което пострада след снощния концерт на италианския тенор Андреа Бочели, събрал на "Българска армия" около 18 000 зрители.