ЦСКА губи защитник за Лудогорец

снимка: БТА

Старши треньорът на Стойчо Младенов почти сигурно няма да може да из­ползва Апостол Попов в предстоящия мач срещу Лудогорец.

Битката за титлата е на 22 ноември, събота, от 16:00 часа на стадион "Българска армия". Защитникът е с разтежение, получено по време на контролата с Локомотив (Горна Оряховица), която ЦСКА загуби с 2:3.

Апата не взе участие във вчерашна­та тренировка на тима, а ще пропусне и заниманията днес и утре. Шансът му да се възстанови до мача с Лудогорец не е голям и Стойчо Младенов вече мисли алтернативни вари­анти за карето в ариергарда.

При очертаващото се отсъствие на гласения за титуляр Попов опции за място сред 11-те стават

Супусепа, Причиненко и Неманя Милисавлевич. Един от тях ще играе като ляв бек срещу Лудогорец, а дру­гите трима в отбранител­ния вал са ясни - Венци Васи­лев отдясно, Тунчев и Оршулич в центъра.

Според информация на "Тема Спорт" най-големи шансове да заслужи доверието на треньорския щаб има хо­ландецът Кристиян Супу­сепа, който вечеигра ня­колко мача като ляв бек през сезона, включително и вечното дерби сЛевски във втория шампионатен кръг, спечелено от ЦСКА с 2:0.

Иван Стоянов пък се завърна от тридневни про­цедури при сръбската лечи­телка Мариана, която е ус­пяла да го излекува, и от днес той ще започне пълно­ценни тренировки. Има го­ляма вероятност крилото да попадне в групата за двубоя с Лудогорец.