ЦСКА 1948 поздрави Парма със завръщането в Серия А

ЦСКА 1948 изпрати поздравителен адрес по повод знаменателното завръщане на двукратния носител на Купата на УЕФА и носител на КНК - Парма Калчо 1913, в италианската Серия А. „Пармалатите“, които дебютираха на европейската сцена именно срещу армейския тим през есента на 1991 г., подпечатаха визите си за елита през изминалия уикенд и от новия сезон ще се състезават сред най-добрите отбори на Апенините, след като само преди три години тръгнаха от четвъртото ниво на италианския футбол.

Добрин Гьонов

Добрин Гьонов (вдясно) и изпълнителния директор на Парма Лука Кара

„От името на ЦСКА 1948 поднасям моите комплименти към Парма Калчо 1913, към футболистите, към треньорите и към всички ръководители с надеждата, че ще имам и други поводи да изкажа моите поздравления за важни успехи като промоцията за Серия А“, пише изпълнителният директор на „армейците“ Добрин Гьонов в официалната нота към братския италиански тим.

„Това е невероятен резултат, който показва на целия свят правилния път, по който се гонят целите – тръгвайки от Серия D, минавайки през Лега Про и Серия B, и осигурявайки си завръщане в най-високото ниво на италианското калчо – Серия А. В миналото пътищата ни са се пресичали – сега съдбата отново го направи. В същия уикенд, в който Парма влезе в Серия А, ЦСКА потвърди промоцията във Втора Лига в България. Желая ви много успехи в елитната дивизия в очакване на бъдещото ни сътрудничество“, пише още в обръщението до изпълнителния директор на Парма Лука Кара.