ЦСКА 1948: Да, ще бъдем шампиони, знаем как стават нещата

Прелюбопитно съобщение се появи на официалната страница на амбициозния втородивизионен тим ЦСКА 1948. Отборът има амбиция да игаре в елита и да е автентичния наследник на ПФК ЦСКА АД, който фалира.

ЕТО КАКВО ПИШАТ ОТ ЦСКА 1948:

Пролетта е най-хубавият сезон! Изпод леда се появява нов живот. Красивото пробива през калта.

Футболната пролет на ЦСКА идва днес! Вярно, не е в традиционен за хегемона на България стил. Няма мартенски битки с Ливърпул. На стадион „Васил Левски“ идва Кариана от село Ерден! За мнозина не звучи.. Но! Респект към всеки! Избрахме го този път сами, ще го извървим до края.

Важното е, че ледът се пропука и хубавото започва да излиза над повърхността. Топящият се сняг отмива една по една мръсотиите, лъжите лъсват. Балоните се пукат. Голямата подмяна очаквано се оказва голяма измама. Няма титла, няма купа, няма даже и трева на любимия ни стадион.

Все повече хора, разочаровани, осъзнаващи случващото се, обръщат поглед към нас. Звънят ежечасно – добре де, вие като сте ЦСКА - ще влизате ли, ще ставате ли шампиони? Давайте, че ни писна без титла, но знаете как става в България, побързайте, иначе ..!

Отговорите ни продължават да са същите. Да, ще влизаме. Да, ще ставаме шампиони. Да, знаем как стават нещата. И не – няма да даваме…. Ще си играем честно, всеки мач, всеки шампионат. Няма да пищим от съдии, няма да търсим врага в БФС, УЕФА, ФИФА…

Не търсим помощ и не молим за милост. Сигурно си плащаме заради всички грехове, довели до фалита на любимия клуб.

Ние сме ЦСКА и армейската чест го изисква! Тя не позволи да приемем измамата преди 3 години. Няма да се променим, каквото и да ни струва това.

Радваме се, че все повече хора го оценяват. Пролетта идва! Пролетта на ЦСКА!