Чутовен скандал с Бременските музиканти разтресе Бундеслигата

Грандиозен скандал е на път да избухне в германския футбол. Той е породен от ожесточената битка за оцеляване в Бундеслигата, която в изминалия кръг доведе до появата на сериозни съмнения за договорка. 

В събота ще се състоят последните двубои от кампанията. Щутгарт, Айнтрахт (Франкфурт) и Вердер ще играят на кръв, като само един от трите отбора ще оцелее в немския елит. Вторият ще отиде на бараж за оставане срещу третия от Втора Бундеслига, а третият ще изпадне директно заедно с отдавна загубилия шансове Хановер, пише "7 дни спорт".

По програма Щутгарт гостува на Волфсбург, а Вердер приема Айнтрахт. "Бременските музиканти" остават в Бундеслигата при победа. Оказа се обаче, че плановете на ръководството не са такива. Вчера в социалните мрежи клубът разпространи програма за следващите дни, в която на 19 и 23 май фигурират баражи на разменено гостуване срещу Нюрнберг. Може би става въпрос за голяма грешка, защото от Вердер побързаха да изтрият датите за баражите. 

Все пак съмненията за предварителна договорка между клубовете остава. В събота ще се разбере дали феновете на футбола ще станата свидетели на откровен театър.