Човек от Хонг Конг идва за двама от ЦСКА

снимка: Булфото
Тийм мениджърът на хонкон­гския гранд Саут Чайна пристигна в София вчера, научи вестник "Тема Спорт".
 
Още през миналата сед­мица Александър Томов обяви, че представители от азиатската страна ще дойдат в Борисовата градина, за да преговарят за фут­болисти на ЦСКА, които биха пре­минали под наем в чуждестранния тим.
 
Пратеникът се казва Джакал и позицията му е сходна в извест­на степен с тази на изпълнителния директор в родните клубове. Той изгледа вчерашното занима­ние на отбора и внимателно сле­деше тренировъчния процес.
 
Спо­ред първоначалната информация се очакваше от Саут Чайна да преговарят за дошлите на "Арми­ята" със съдействието на Лоурънс Дейвис Брайън Хауърд и Мамади Сидибе.
 
Изпълнителният дирек­тор на ЦСКА Александър Тодоров обаче отрече тази информация. "Не, това не са играчите, които са наблюдавани.
 
Интересът не е към тях, за други футболисти става въпрос. За момента обаче не мога да кажа какво са решили от Саут Чайна, защото ако даден наш футболист отиде в Хонконг, това ще стане чак през януари.
 
Тийм мениджърът Джакал изгледа заниманието на отбора. Прегова­ря се по условията за наем и в следващите дни вероятно ще има повече яснота по този въпрос", призна Тодоров пред "Тема Спорт".