Чочев: Сбъднах детската си мечта с ЦСКА

снимка: Булфото

Новото попълнение на Палермо Ивайло Чочев даде първото си интервю като играч на италианския клуб, след като днес официално той подписа 3-годишен договор и осъществи трансфер от ЦСКА.

Той премина на "Българска армия" със свободен трансфер от Чавдар (Етрополе), като се превърна в основен футболист в схемата на Стойчо Младенов.

Интересът към Чочев e беше много голям, като и френският Монако искаше да привлече българския национал, но в крайна сметка той избра Палермо, а ЦСКА ще получи един милион евро за правата на състезателя.

"От Палермо показаха, че ме искат най-много и ще разчитат на мен през новия сезон", бяха първите думи на Чочев в ефира на Канал 3.

"Тук има проект, който е свързан с млади и опитни играчи. Смятам, че това е най-доброто място за мен.

От ЦСКА си тръгвам с най-добри чувства, след като сбъднах мечтата си да играя за "червените" и се надявам да съм оправдал очакванията на и извън терена. Надявам се съвсем скоро отборът да се оправи и да радва великите си фенове.

Благодарен съм на всички мои съотборници и всички свързани в клуба, тъй като благодарение на тях подписах в едно от най-добрите първенства".

Чочев разкри, че разговорите с Палермо са почнали преди месец, когато е имало солиден интерес и от други клубове. Той изрази и съжалението си, че няма да присъства на бенефиса на Тодор Янчев.

"Няма да присъствам, тъй като кацам по-късно, но вярвам, че феновете ще подкрепят отбора и ще присъстват на стадиона, както винаги", каза още халфът.