Чичо Венци за Десподов: Женчо и клюкарка

Босът на Славия Венцеслав Стефанов в свойски стил взе отношение по снощния скандал след мача с ЦСКА. Тогава звездата на "армейците" Кирил Десподов обвини вратаря на белите Жоро Петков, че от скамейката е крещял с все сили съотборниците му да счупят краката на техничаря.

Чичо Венци е на мнение, че съдията Волен Чинков е последният човек, който е виновен за поражението на ЦСКА. Думите си президентът на най-стария столичен клуб каза пред актуално студио "Дерби".

"Безкрайно благодаря на момчетата. Това беше техният подарък за моя рожден ден. Съдията е последният човек, който им е виновен на ЦСКА за загубата. Пропуски, липса на късмет и Стергиакис са основните причини.Имаха безброй положения. Ако беше 2:0 за тях, сега нямаше да говорим за съдийството. Загубите трябва да се приемат мъжки".

"Че бяхме с 10 души и не ни биха, съдията ли е виновен? Никакви дузпи не е имало! А това, че първият картон на Сашо Александров беше за неправилно дишане? Не го броите! Е, какво искате? Да си свалим гащите и ЦСКА да бие? Няма да стане!".

"Що искате всичко, ако не е към Левски, да е към ЦСКА? Имаше и втори жълт картон за Жеферсон. Човешко е да се греши. Играли сме черно тото? Пълни глупости. Сега Гришата ли е играл черно тото? Във футбола не може без късмет. И в Титаник е имало много хубави и кадърни хора, но са нямали късмет. Защо сме си заровили главите в пясъка като щрауси, стърчи ни гъ*а и говорим глупости?".

"Десподов много го харесвах и уважавах, но след вчерашното му изказване ми падна много в очите. Не мога да разбера той футбол ли е играл или е подслушвал какво се е говорило на скамейката на Славия. И после излиза пред медиите: Аз, тук, ще те изкажа на другарката. Никакъв мъж не е! Женчо!", коментира в типичния си стил Стефанов.

Венцеслав Стефанов е разочарован и от Благой Георгиев, който е продукт на "бялата" школа. Той коментира участието на Джизъса в "Биг Брадър" и връзката му със Златка Райкова.

"Аз съм го забравил този продукт на Славия. Или поне този продукт не е нашият продукт", каза Стефанов за Благой Георгиев при гостуването си в Актуално студио "Дерби".

"Той сам се самопокани на финала за Купата на България, никой не го е канил", разкри босът на Славия по повод нахлуването на Джизъса на терена след финала с Левски и празнуването на трофея с бившия му отбор.

"Падна ми много ниско в очите. За мен е падение да участваш в това предаване. Аз никога не бих го направил, нито с русата Златка, нито с черната, нито с кестенявата, с което и да било. И други момчета са влизали, ама да си като някоя притурка на някоя дама...", коментира Стефанов.

"Когато виждаш, че зарязва жена си с две деца, зарязва другата с едно дете, идва тук да се прави на клоун в "Биг Брадър", продава къщата и оставя децата си... Това не е моят Благо", изрази разочарованието си босът на Славия.