Чичо Венци пак захапа левскарите: Да приготвят по 50 лева

Босът на Славия Венцеслав Стефанов каза каква ще е цената на билетите за следващия двубой с Левски на стадион "Александър Шаламанов". 50 лева, напук на "сините" ултраси, които проплакаха от стойността 30 на последната среща в Овча купел.

"Къде са полицията, органите на реда, че тия влизат повечето гратис? Нали са много коректни, следващия път билетите ще бъдат 50 лева. Да знаят, такава ще е цената. След като имат такова отношение, ще е така. Пак има счупени седалки и банери. Не можем да говорим за спорт, а само за вандалщина и нищо друго.

Искам да попитате Льони Тренчев синът му, съдията Станимир Тренчев, на кого е кръстен! Нека да знае шефът на съдиите и всички останали: не ВАР, а не трябва да му дават и с косачката да излиза на терена. Хем е некадърен, хем е зависим", заяви босът на "белите" пред колегите от "Тема Спорт".

Припомняме, че реферът Станимир Тренчев скандално поряза Ботев Пловдив като им отмени редовен гол, точно в ма с Левски и така подари победата незаслужено на Мъри и компания.