Чичо Венци избухна: Да прекръстят Левски на Филип Кутев

Босът на Славия Венцеслав Стефанов отново се заяде с Левски, като заяви на пресконференция, че трябва да прекръстят "сините" на Филип Кутев, след като привържениците на отбора правят толкова красива хореография. Той добави и че поведението на ултрасите спрямо него не е човешко, тъй като те са намесвали покойните му майка и син. 

"Имах възможност вече да го кажа в интервю, че не намирам поведението на част от феновете на Левски за нормално. Смятам, че и г-н Русев не го намира за нормално. Не говоря за европейско поведение, а за човешко. Не може да намесват покойната ми майка и покойния ми син. В Левски казват, че не могат да се оправят с феновете. Дават им една камара пари за хореография. Тогава Левски да се прекръсти на Филип Кутев, щом прави толкова красива хореография", пошегува се Стефанов.

"В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с подобни играчи и затова реших да спра. Славия няма да спира нито един футболист. При добра оферта може да се раздели с всеки състезател. През този сезон слабото място на Славия беше защитата. Дори и с тази защита Левски не успя да ни победи. Ако вземем някой опитен футболист, той ще е бранител", добави той.

"Мачът за Суперкупата с Лудогорец ще е без значение. Затова се надявам двата тима да играят освободено и да се получи празник на феновете. Смятам, че този вариант на шампионата не е най-удачен. Дойдоха тук някакви да ни дават акъл. Ние сами може да си направим шампионата. Най-добре е в Първа лига да участват 16 отбора и да играем по два пъти, както си беше. Не търся подкрепа, просто изразявам мнението си. Има отбори, които в момента не играят за нищо. Славия спечели Купата на България благодарение на това, че игра с Левски", добави още президентът на Славия.