Чичо Гошо пак говори врели-некипели

снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев типично в негов стил не каза нищо конкретно преди двубоя с Базел от ШЛ утре от 21.45 в Швейцария. Известният сред играчите и феновете в Разград като чичо Гошо иска да покаже на света преобразен отбор, но не се нагърби да коментира точната цел на "орлите".

„Отиваме с идеята да изиграем един добър мач. Гледахме няколко мача на Базел. Общото мнение е, че Базел е по-добър в сравнение с отбора, срещу който играхме преди. Ние също имаме нашите шансове и възможности“, коментира Дерменджиев.

„Лудогорец е това, което е в момента. За годините си Лудогорец има сравнително развитие и мисля, че ще го видите утре“, изстреля алабалистики треньорът и добави:

„Знаете класата на противниците ни. Ние ще направим максимума, за да спечелим точки. Сисиньо е в състояние, в което не може да вземе участие в мача срещу Базел. Това е футболът, това е игра на голове. За мен има израстване на отбора. Знаем кога трябва да се вдигне темпото и да постигнем това, което е необходимо“, завърши Георги Дерменджиев.