Чичо Гошо недоволен от Лудогорец

снимка: БГНЕС

„Лудогорец, все още не е това, което аз искам да виждам”, каза наставникът на разградчани Георги Дерменджиев.

Преди двубоя с Берое Дерменджиев говори пред медията на официалния сайт на клуба.

„Берое е един много труден противник, който играе силно в последните си мачове. Моят отбор трябва да покаже настроение в петъчния мач. Под настроение имам предвид, че момчетата трябва да демонстрират характер, за да можем да спечелим победата, която е много важна за отбора. Доволен съм, защото футболистите разбират в какво състояние сме и вярвам, че ще излезем с успех от двубоя срещу Берое.

Все още е много рано да кажа, че отборът е това, което аз искам да виждам. Но съм доволен от факта, че новите футболисти вече разбират какъв е характерът на Лудогорец. За мен това е видно и е много важно. В България няма нещо във футбола, което да е тайна за нас. Добре се познаваме като отбори. Добре се познаваме като треньори. Наясно сме кой на какво е способен и какво може да направи. Малко са нещата, с които можем да се изненадаме един друг”, каза Дерменджиев.

По повод борбата за титлата и лидера Левски той коментира:

„Не само Левски е конкурент на Лудгорц, има и Литекс, и Берое. Това са отбори, които играят добър футбол. Те също могат да бъдат претенденти за титлата. Всеки път казваме, че до края на първенството има доста мачове. Но не е точно така. Ще дойде един момент, в който например три или шест точки могат да се окажат сериозна преднина”.