Четвърти въпрос от играта "Спечели билет за снукър шоу"

снимка: БТА/XINHUA

Sporta.bg организира специална игра за феновете на снукъра - „Спечели билет за снукър шоу“, за да им предостави възможност да спечелят билет за уникалното шоу в България – повторението на финала на Световното първенство в „Крусибъл“ между Стюарт Бингам и Шон Мърфи.

На 17 юли в аула „Максима“ на Университета за национално и световно стопанство от 20 часа е първото събитие, което се организира за първи път в историята на снукъра. Шон Мърфи и Стюарт Бингам ще радват българските си почитатели със серия демонстративни мачове, а програмата на шоуто е изключително интересна и богата (повече подробности за самото шоу на 17, 18 и 19 юли вижте НА ТОЗИ ЛИНК).

В тази връзка Sporta.bg ще задава въпрос от 29 юни до 3 юли включително, свързан със снукъра, а желаещите да участват в играта трябва да дават своите отговори чрез ФЕЙСБУК коментари под статията. Всеки ден един измежду отговорилите правилно ще бъде избиран за голямата награда – билет за снукър шоуто.

Sporta.bg ще раздаде три билета за събитието в София и два билета за събитието в Бургас на 18 юли. Победителят в днешния кръг ще спечели пропуск за мача в морския град.

Официалните правила на играта на Sporta.bg можете да видите НА ТОЗИ ЛИНК

Четвърти въпрос от играта на Sporta.bg “Спечели билет за снукър шоу“:

За кой път Бургас става арена на мач (дори демонстративен) между световни шампиони по снукър, каквито са Шон Мърфи и Стюарт Бингам?

А) За първи

Б) За втори

В) За трети

Давайте своите отговори под формата на КОМЕНТАР ПОД СТАТИЯТА С ФЕЙСБУК ПРОФИЛА СИ