"Червените" фенове ликуват - ЦСКА отвори сектор "Г"

снимка: cska.bg
Петъчното дерби на ЦСКА срещу Ботев (Пловдив) от 11-ия кръг на А група ще се превърне в истински празник за феновете на отбора, след като днес стана ясно, че сектор "Г" ще отвори врати за привържениците.
 
От влизането на новото управление на "армейците" в лицето на Александър Томов и Александър Тодоров "домът" на феновете е в ремонт, но основната част вече е завършен и утре срещу Ботев верните запалянковци на отбора ще влязат в сектор "Г".
 
Разбира се, това беше посрещнато отлично от фенклубовете на отбора, като от "сектор Г" пуснаха призив трибуните в сектора да бъдат напълнени.
 
Ето и пълното съобщение:
 
Армейци,

Дългото чакане е на път да свърши! Преди минути стана ясно, че утре Сектор "Г" ще бъде отворен и ние ще бъдем в него! Приканваме всички "армейци" да изпълнят 3000-те хиляди места, които ще бъдат отворени за мача с Ботев Пловдив!

Преди това, точно в 17:00ч. по традиция ще се съберем на ул."Иван Асен", за да тръгнем заедно към стадиона в 18:00ч.

Билети за Сектор "Г" ще бъдат пуснати утре в 12ч. на касите и във фен магазина на "Армията", цената им ще бъде 5лв.

След повече от 2 години, този петък се завръщаме в нашия дом! Домакинствахме на чужди стадиони, дори в чужди градове, минахме през какво ли не, изтърпяхме всичко и дочакахме заветния миг! Макар и ненапълно завършена, Северната трибуна може да ни даде енергия, несравнима с никоя друга. Сектор "Г" помни грандиозни победи, помни и загуби, но едно е най-важно - това е място, в което през годините хиляди "армейци" са вложили огромни емоции и са оставили част от себе си... Именно затова петък е специален ден. Нека всички изпълним "Армията" и да покажем колко е важна Северната трибуна за ЦСКА. В петък всички като един, безрезервна подкрепа от първата до последната минута!