Черноморец представя отбора срещу Етър

снимка: Пресслужба Черноморец

Черноморец ще представи в събота (26-и юли) отбора за новия сезон в Б група. "Акулите" изпаднаха от елита през миналата година, а в първенството 2014/2015 ще се състезават във втора дивизия.

Съперник в мача на представянето е Етър-Велико Търново, наследник на великотърновските отбори в момента. Новите етърци се състезават в Северозападната В група, а през този сезон са амбицирани да се върнат в професионалния футбол.

Срещата Черноморец - Етър-ВТ ще се играе на стадион Лазур и започва в 18 часа, но официалната презентация на "акулите" за новия сезон е с половин час по-рано.

Ще бъдат представени 10-те нови попълнения, които са подписали договори, както и новото треньорско ръководство в лицето на старшията Тодор Киселичков и помощниците му Николай Кръстев и Еролин Кючуков.

Останалата част от отбора е от школата на клуба, която обаче отново беше разграбена от други отбори и това лято. Въпреки 10-те нови играчи, селекцията в Черноморец не е приключила и се очакват до последно нови играчи за няколко позиции.

"Каним всички привърженици на Черноморец, утраси и активни фенове да дойдат на стадион Лазур в събота вечерта. Надяваме се, че ще бъдат оценени усилията ни да наложим нов модел на работа- основно местни играчи, които да бъдат разпознаваеми от хората в града.

Също така се надяваме на подкрепа, защото ни чака труден сезон в Б група. Ние като ръководство ще дадем всичко от себе си, за да успее отбора и да направи крачки в правилната посока", коментираха треньорите на отбора Тодор Киселичков и Николай Кръстев.