Цесекари от различни поколения и пол обсадиха БФС за мирен протест (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ)

галерия:

снимка: фейсбук

Фенове на ЦСКА от всички възрасти се струпаха днес на обяд пред сградата на БФС на ул. "Иван Асен", предаде репортер на Sporta.bg. Множество деца с червени шалчета и жени с "армейски" пристрастия се снимаха пред централата.

4149912

Хората протестираха мирно срещу случващото се с любимия им клуб и бездействието на Борислав Михайлов и сие. Вместо обидни скандирания, привържениците се снимаха пред входа на БФС и си пожелаваха скоро ЦСКА да изплува от блатото на аматьорския футбол и пак да е страшилище в А група и Европа.

4149913

Доста известни фенове и дейци на "червения" клуб също уважиха протеста. Треньорът от школата на ЦСКА Владо Манчев демонстрира съпричастност. Там бяха още Никола Дърпатов от "ЦСКА Акционерите" и други влиятелни сред "червените" структури личности.

4149914

Любопитно бе, че в един момент се появи вицето на Боби Михайлов - Михаил Касабов. Отявленият левскар си поприказва с хората и изслуша болката им. Функционерът на централата обеща да съдейства за среща на цесекари с членове на Изпълкома.

4149915

През цялото време сградата на БФС бе зорко охранявана от полиция. Органите на реда бяха завардили подстъпите с патрулки и жива сила. До ексцесии обаче не се стигна.