Бултрасите трябва да спазват стриктно ето тези инструкции на финала за Купата

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) разпространи инструкции за бултрасите, които трябва дасе спазват стриктно по време на утрешния финал за Купата на България срещу Лудогорец.

ВАЖНО!!!

1. Припомняме Ви, че всички, които за закупили билети за блок 27 от сектор Б ще могат да влизат през входове 5, 6, 7, 8, 9, които водят към блокове от 19 до 24- точно там, където ще бъде разположена агитката ни през този мач. Призоваваме Ви да закупувате билети само за блокове от 19 до 24 на касите на „Васил Левски“, които ще отворят утре в 10:00 ч.

2. Хореографията ще бъде изпълнена при излизането на футболистите. Призоваваме всички да не чакат до последния момент и да заемат местата си в горепосочените блокове поне 1 час преди началото на мача.

3. Не докосвайте оставените върху седалките неща преди да започне хореографията, за да не се разместят по погрешка. Всичко трябва да бъде взето и вдигнато точно при започването на хореографията, а не преди това.

4. Голямото знаме ще бъде разпъвано от точно определени хора. Не го докосвайте, не го дърпайте, не го бутайте. То трябва да бъде изпънато на три части и да стои максимално статично, за да се разбира перфектно. Хората, които единствени трябва да го придвижват си знаят работата.

5. Дръжте оставените по седалките неща максимално дълго време по време на хореографията. тя трябва да трае поне 5 минути. Никой няма да изпусне нищо от мача, това е причината да се прави при излизането на футболистите.

6. Слушайте внимателно инструкциите, които се задават по уредбата.

7. Оставете дъждобраните вкъщи. Секторът трябва да бъде изпълнен само и единствено от знамена и шалове, за да изглежда красив. Малко дъжд няма да навреди на никого.

8. Бъди в сектор Б, стани 12-я играч!!!