Бултрасите се надъхват: Цяла България е вперила поглед в нас - нека покажем какво е любов и страст

Ботевситите продължават да се надъхват мощно за наближаващия финал за Купата на България. Бултрасите се готвят да подкрепят Ботев по наистина страхотен начин и да докажат, че са най-вярната и обичаща публика в България. Очаква се над 15 000 пловдивчани да се изсипят в София на 24 май.

ЕТО КАКВО СЪОБЩЕНИЕ СЕ ПОЯВИ ОТ КЛУБА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ:

Скъпи приятели,

след 10 дни ни предстои най- важното изпитание за сезона, а именно финал за Купата на България. На стадион „Васил Левски“ Ботев Пловдив ще премери сили с отбора на Лудогорец. Датата е 24 май, а началният час е 18:30. Освен битката на терена има и друга, която трябва да спечелим- тази по трибуните. Едва ли някой мисли, че можем да повлияем на футболистите на Лудогорец, които безспорно имат опит от мачовете си на едни от най-негостоприемните стадиони в Европа, но бъдете сигурни, че можем да дадем крила на нашите играчи. Именно това ще бъде нашата работа. Още от началния сигнал те трябва да осъзнаят, че влизат в битка за всяко късче от терена, за всеки сантиметър, за всяка топка и отстъпване назад няма, защото зад тях сме ние. Не са били един или два случаите, в които именно ние сме печелили мачове от трибуните. Сектор „Б“ е мястото, където ще бъде разположено сърцето на нашата публика. Сектор „Б“ трябва да бъде епицентърът на жълто- черната мощ. И нека на 24.05., когато цяла България е вперила очи в нас, покажем на всички какво е подкрепа, какво е себераздаване, какво е любов и страст! Ако искаш да бъдеш повече от обикновен зрител в този мач, ако искаш да бъдеш участник в него - бъди там, бъди в сектор Б, бъди дванадесетия играч на Ботев Пловдив!

Билети може да закупите от магазина на КПБП, който се намира на ул. „Нестор Иванов“ 1 или от базата в Коматево преди утрешния мач с Берое. Пропуските са на стойност 10 лв.