Бултрасите са в делириум - напълниха Фейсбук със снимки на проваления Тошко Неделев

галерия:

снимка: Булфото

Тотална лудост обхвана половин Пловдив. Става дума за частта, която подкрепя Ботев. От снощи бултрасите са в делириум, след като разбраха, че в клуба се завръща техният идол - Тодор Неделев.

Най-обичаният играч на "канарчетата", в последните 20 години, кацна късно снощи в България, а днес ще пътува до Анталия, където ще се присъедини към лагера на "жълто-черните".

 

4152800Крилото се изложи в Майнц, където изкара повече от 2 безплодни години. Той записа едва няколко минути в Бундеслигата, а през повечето време бе натирен във втория състав на Майнц. Носят се слухове, че футболистът така и не е успял да научи немски и не се е разбирал със съиграчи и треньори.

Това обаче не притеснява феновете на Ботев. Те буквално заляха Фейсбук с постове и снимки на Неделев. Чрез тях те го приветстват и очакват чудеса от него. 

Ботев обаче крета на 7-о място в А група и трудно Тошко ще съумее да помогне на тима за нещо повече от придвижване с 1-2 места напред. 

Днес Тодор парафира за 5 месеца с "канарчетата" и разкри, че след изтичането им ще се водят нови преговори за удължаване на престоя му под тепетата.

Новите босове на Ботев - Румен Чандъров и Георги Самуилов обаче определено ще получат поздравления и одобрение от феновете за това, че успяха да върнат в тима една от емблемите му.