Бултрасите наеха камион, готвят мащабно почистване на Колежа! Да му мислят шефовете

Похвална инициатива готвят феновете на най-стария бг клуб - Ботев (Пд). Sporta.bg узна, че бултрасите са се събрали и са решили да почистят буренясалия стадион "Христо Ботев", който шефовете на клуба не само спряха да изграждат, а дори оставиха на произвола на съдбата, за да се стигне до сегашния плачевен вид на легендарното съоръжение.

Масовата уборка на Колежа ще се състои на 08.10. (събота) от 09:30 часа. Привърженици, на канарчетата, които се занимават със строителство, са осигурли тежка техника, с която почистването да премине по-лесно. Ще бъде нает и камион, който да извози събраните боклуци. Целта на мероприятието ще е да се изчисти лицевата страна на строежа (пред бъдещата централна трибуна). Всеки, който желае ще може да се включи, а от КПБП готвят изненади, за да превърнат мероприятието в преживяване, с което след време, всеки един фен взел участие в него да се гордее.

Sporta.bg разбра, че ще се раздават ключодържатели за спомен, а всички бултраси ще се фотографират в обща снимка за спомен, която ще се пази в музея на "канарчетата".

Привържениците на Ботев очакват чрез инициативата им да припомнят на босовете ан Ботев, че трябва да се мисли по-отговорно за дома на Ботев и да се търсят бързи решения за връщането на "жълто-черните" на Колежа. Колкото и скъпо удоволствие да е това.