Бултраси топят ялов бразилец за пиянски изцепки

Нападателят Диого Кампос определено е нежелан в Ботев. Ръководството поиска да разтрогне по взаимно съгласие, за да се отърве от голямата заплата на яловия бразилец. В недоволството се включиха и жълто-черните фенове. Група запалянковци са се превърнали в щаб "Зорко око" и са сигнализирали шефовете, че на няколко пъти от началото на сезона са засичали кариоката в барове и нощни заведения в Пловдив. Те са настояли това да бъде използвано при преговорите с играча за прекратяване на договора и вместо да му се плаща неустойка, той да бъде уволнен. От клуба обаче са били категорични, че без да имат неоспорими доказателства, няма да петнят репутацията на играча, въпреки че и друг път са получавали подобни сигнали. Запалянковците са категорични, че могат да съберат снимков материал, с което да помогнат на клуба.

„Жълто-черните“ водят интензивни разговори за прекратяването на договора на Кампос, но към момента са по-близо до споразумение с неговия сънародник Густаво Афонсо, твърди Меридиан мач.

Трансферът на Антон Карачанаков вероятно ще се осъществи през лятото, тъй като той няма да може да разтрогне с настоящия си клуб Панахайки, с който онази вечер отстрани ПАОК за Купата на Гърция.