Букарев взима властта в Левски, Боримиров мрънка

Ръководството на Левски съобщи, че от 15.11.2017г. помощник-треньорът на първия отбор Асен Букарев заема нова длъжност в клуба - мениджър и координатор на спортно-техническата дейност. В неговите отговорности влизат изграждането и развитието на международни контакти, въвеждане на нови информационни системи, процеси и правила за управление на спортната дейност, развитие на скаутската дейност на клуба и подобряване на работата между отделните звена. 

Асен Букарев е бивш футболист на Левски и шампион на България със "синия" клуб за 2006г. Завършва НСА и е магистър по Спортен мениджмънт, притежава лиценз УЕФА Про и е докторант в НСА. Ръководството на клуба пожелава на г-н Букарев успех на новата му позиция.

От 1 януари 2018 година Левски няма да има спортен директор. Това е решение на Спас Русев, което на мен ми бе обявено. Малко е странно Левски да няма спортен директор, но собственикът е взел това решение. Може би изпълнителният директор Красимир Иванов ще обясни защо са предприети подобни действия и какви точно функции ще изпълнява Асен Букарев. Цялата спортно-техническа власт ще е в ръцете на Делио Роси. Пред мен има два варианта. Единият е да остана и да ръководя школата, а другият - да се разделя с Левски. Всичко е въпрос на преговори”, заяви Боримиров пред Спортал.