Броени часове ни делят от старта на Третия турнир по минифутбол за купата на АБЗ

Броени часове ни делят от старта на дългоочакваното спортно събитие – запазена емблема на Асоциацията на българските застрахователи – Третият турнир по минифутбол за купата на АБЗ.

Мачовете ще се играят от 27-ми до 29-ми септември 2014 г. на покритите игрища на "ДИТ СПОРТ" в столичния квартал "Драгалевци". Стартът на застрахователното състезание ще бъде даден утре от 17:00 ч.

За участие тази година са се записали 12 отбора на застрахователните компании: "Алианц България", "Армеец", "Бул Инс", "Булстрад ВИГ", "Булстрад Живот ВИГ", "Виктория", "Дженерали", "ДЗИ ОЗ", "Евроинс", "Ей Ай Джи", "Лев Инс" и "Уника".

Ето и разпределението на отборите по групи, след теглен жребий:

I група

II група

III група

IV група

1. Булстрад

1. Алианц България

1. Лев Инс

1.Дженерали

2. Армеец

2. Булстрад живот

2. Виктория

2. Евроинс

3. Бул инс

3. Уника

3. Ей Ай Джи

3. ДЗИ

Награждаването на отборите ще се състои на 1 октомври, в рамките на официалното честване Деня на застрахователя.

Първите трима призьора ще получат отборни купи и индивидуални медали. Тази година за първи път ще бъдат отличени най-добрите вратар и голмайстор на първенството. По традиция ще бъде връчена и наградата на ИНСМАРКЕТ за феърплей.

Припомняме, в първото издание на турнира през 2012 год. шампион стана отборът на ДЗИ, а негови подгласници бяха тимовете на Бул Инс и Лев Инс. Миналата година със злато се окичи отборът на "Лев инс". Втори се класира тимът на ДЗИ, а на третото място стъпи "Армеец".

За трети пореден път техническата организацията и изпълнението на събитието е поверена на застрахователния портал ИНСМАРКЕТ.