Бразилец резна Брюж и идва в Разград заради своите

снимка: twitter.com

Лудогорец се сдоби с ново бразилско бижу. Защитникът Рафаел Форстър ще пристигне в Разград от украинския Зоря (Луганск), след като е избрал шампиона на българия пред примамлива оферта на белгийския вицешампион Брюж. Това обяви спортният директор на настоящия му клуб Сергей Рафаилов, цитиран от сайта online.au.

"Условията в Брюж и за клуба, и за футболиста бяха по-добри. Разбрах какво е направил Рафаел едва след като се прибрах от Белгия. Не сме крили, че бяхме готови да го пуснем. Искаха го три клуба от Белгия и един от Холандия", заяви Рафаилов.

"Именно новият агент на футболиста, който е бразилец, го накара да напусне веднага. От Заря го помолихме да помисли до 1 септември. Искахме или да го продадем, или да продължи договора си", обясни спортният директор пред изданието, цитиран от "Меридиан мач".

Със сигурност причината за избора на Рафаел Форстър е огромната група бразилци в Разград. При "орлите" той ще се чувства като у дома си и бързо ще се аклиматизира към тима, защото ще има повече близки хора до себе си като Марселиньо, Вандерсон, Натанаел, Кишада и други.