Братя заложиха 880 000 долара за успех на Флойд срещу Конър в боя на века

Американските бизнесмени Гевин и Джо Малуф заложиха 880 хиляди долара за победа на Флойд Мейуедър в боксовия мач с ирландеца Конър МакГрегър. Новината е на Assotiated Press, цитиран от offnews.

Братята извадиха кеша в South Point Casino в Лас Вегас. При успех те ще приберат печалба от 160 000 долара чиста пара(коефициентът за победа на Флойд е доста нисък - около 1,20 осреднено). Двамата вече обявиха, че ще ги дарят за благотворителност.

"Позвъних на своя брат и му казах, че сме длъжни да заложим на Флойд, защото не виждам как ще загуби. Нямам нищо против Конър. Добър е. Но Флойд е просто по-добрият", обясни Гевин.

Братята вече имат билети за боксовото шоу на 26 август в "T-Mobile арена", Лас Вегас. Двубоят ще е до 69 килограма, не се играе за титла. Просто сблъсък между непобеден боксьор и голямата звезда на ММА. 

Конър ще прибере около 75 милиона долара, като ще се отчете и на шефовете си в UFC. Американецът ще получи 100 милиона долара плюс процент от продажбите на кабелните оператори в САЩ.

Семейство Малуф са бившия собственици на баскетболния Сакраменто Кингс. Те го продадоха преди 4 години за 534 милиона долара, което все още е най-голямата сделка в историята на НБА. Имат още куп бизнеси, включително и дялове в казина в Лас Вегас.