Божинов: Посвещавам гола на моята дъщеря

снимка: Булфото

"Остана ни да играем само за нас и за феновете",  категоричен беше нападателят на Левски Валери Божинов след  победата над Локомотив (Пловдив) с 2:0 в мач от 29-ия кръг на  "А" група.

Той вкара победното попадение за "сините", което  посвети на своята дъщеря. Малката Никол празнува рожден ден само след няколко дни - на 1 април. "Благодаря на Топузаков, че ми гласува доверие в този мач. 

Трябваше ми малко игрова практика, защото ме нямаше известно  време на терена. Посвещавам гола на моята дъщеря, която има  рожден ден след няколко дни. Исках да й дам точно този подарък  за рождения ден.

Изпуснах преди това чисто положение след  уникален пас на Влади Гаджев, но това се случва. Той си свърши  работата на 99 процента, а аз не успях да довърша атаката. Все  пак, аз се реванширах малко по-късно", каза Божинов след мача.

"След отпадането срещу Ботев ни стана ясно, че ни остана да  играем за нас, за клуба, за феновете и да се борим. Те това  искат. Искат да играем и да не се отказваме. Искат в края на  годината да бъдем в тройката и аз се надявам да бъдем именно  там", добави нападателят на Левски.

"Щом са в Левски, младите момчета имат качества и талант. Ако  осъзнаят, че Левски е един голям трамплин за тях, то те ще  помогнат много на клуба. Те ще бъдат щастливи, само ако дават  максимума си за Левски", каза още той.