Божинов: Биляна Дол вкара ред и дисциплина в живота ми

Валери Божинов ще се опита да си осигури трансфер в чужбина през зимата или след края на сезона. Нападателят на "Ботев" (Враца) обяви че не се е отказал да играе отново зад граница. Тимът от Враца е 15-ият в кариерата на 32-годишния футболист.

"Целите са ми високи и тези цели не се постигат само със скръстени ръце и скръстени крака. Те се постигат с много труд, много пот, много енергия, много желание и амбиция, хъс, спортна злоба. Надявам се да дам максималното от себе си, дори повече, за да осъществя трансфер. Дали на зима, дали лятото, защото моето желание е отново да се върна на сцената", каза Божинов пред COOLt по Би Ти Ви.

Според головия хищник, откакто е срещнал приятелката си Биляна Дол животът му се е променил. "Не го крия, че в последните три години животът ми се преобърна на 360 градуса". Той добави, че тя е вкарала ред и дисциплина в живота му.

"Аз знам, че този град и тази публика могат да ми дадат много и аз мога да дам много на публиката на "Ботев" (Враца)", обясни кошмарът за вратарите, цитиран от "Дневник".

"Един футболист трябва наистина да се чувства щастлив на едно място. Щастието идва не само, защото си в дадения град, а защото изпитваш любовта към футбола. Ставаш сутрин – подготвяш се психически, подоготвяш се физически. Чакаш да дойдат събота и неделя мачовете, зарядът. Самият аз съм си поставил цели независимо, че съм на 32 години и искам да ги изпълня", каза още снайперистът в пеналта.