Ботев вдига три звезди за реванша с Бейтар

снимка: botevplovdiv.bg

Трима основни футболисти се завръщат в състава на Ботев за реванша срещу Бейтар от втория предварителен кръг на Лига Европа. Двубоят в Бургас е утре, а канарчетата тръгват днес за морето. Наставникът Николай Киров ще може да разчита на всички свои играчи, след акто проблемите около участието на Радослав Терзиев, Фернандо Виана и Лъчезар Балтанов отпаднаха. 

Балтанов, който счупи пръст в реванша с Партизани тренира с топка снощи. Виана пропусна подготовката заради визови проблеми, вече е във форма и ще може да поведе атаката на жълто- черните. Травмата в глезена на Терзиев отшумя, но Белия едва ли ще рискува с него като титуляр, тъй като е назад с подготовката. Киров определи групата, която е от 19 играчи.

Един от тях ще отпадне непосредствено преди началото на мача.

Ето и групата на Ботев: Даниел Кайзер, Иван Чворович, Цветомир Панов, Виктор Генев, Радослав Терзиев, Йордан Минев, Лазар Марин, Крум Стоянов, Пламен Димов, Лъчезар Балтанов, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Серкан Юсеин, Меледже, Фернандо Вияна, Крис Добрев, Тони Тасев, Омар Косоко, Тодор Неделев