Ботев ще се опитат да ни изненадат, но не сме притеснени

снимка: БГНЕС

"Нямаме притеснения, изправяме се срещу един отбор, който си има своите стойности. Сигурно ще се опитат с нещо да ни изненадат", коментира наставникът на Левски Стойчо Стоев на днешния си брифинг пред медиите преди утрешния двубой с Ботев Пловдив.

"Сините" приемат своя съперник утре от 20:00 часа на стадион "Георги Аспарухов" в мач от 28-ия кръг на "А" група.

"Нямаме притеснения, изправяме се срещу един отбор, който си има своите стойности. Сигурно ще се опитат с нещо да ни изненадат. Това, което виждах от предишните им мачове, че са един добре подреден и добре изглеждащ тактически на терена отбор. Имат добра визия, нищо, че резултатите не са кой знае какви като положителен баланс. За мен са добър отбор", сподели Стоев.

"Ако постоянно някой ти говори зад гърба, или има обществен натиск и постоянно се говори, е нормално да има напрежение. В никакъв случай не е паднало напълно, но е в поносими рамки", каза още треньорът на Левски. "В последните тренировки Де Ноойер, Александров и Менголо взеха участие. Вече ще преценя колко е реално да вземат участие и сигурно ще е в някакво по-малко време от мача", допълни той.