Ботев (Пд) представи новите си директори

снимка: botevplovdiv.bg

Навръх 2 юни, на специална пресконференция,  ПФК Ботев (Пловдив) представи новия изпълнителен директор на клуба в лицето на Тервел Златев и спортно-техническия - Димитър Димитров - Херо.

Президентът на клуба и специалистите отговориха на медиите за наболелите въпроси свързани с развитието на клуба и школата. 

"Назначението на Тервел Златев е дългосрочна стратегия, в която важни са подобряване дейността на скаутското звено и ред други неща", сподели президентът на Ботев (Пловдив) Иван Джиджев, който представи и новите специалисти. 

"Ботев се превръща в мисия и трябва да върнем отбора на върха там, където му е мястото. Надявам се скоро да имаме поводи за положителни емоции и да донесем успехите, които прилягат на "жълто-черния" клуб", бяха първите думи на Тервел Златев пред медиите. Той благодари на г-н Цветан Василев за оказаното му доверие.

Димитър Димитров - Херо, пък бе откровен, че постът, който заема е нов за него, но работата му е доста позната.

"Дойдох, за да помогна в израстването, както на първия отбор, така и на школата. Винаги съм се стремял да бъда коректен във футбола, мисля да продължа по този начин и ще работя с огромно желание в Ботев (Пловдив)", каза специалистът.