Ботев и Майнц се разбраха за Неделев: Ще рита в Пловдив

снимка: botevplovdiv.bg

Страхотна новина поднесе официалният сайт на канарчетата на феновете на тима. Тодор Неделев остава в Ботев Пловдив!

Припомняме ви, че днес Неделев и Асен Караславов заминаха за Германия, където да преговарят играча да остане под тепетата. Двамата явно са си свършили перфектно работата и преговорите са завършили с успех за носителя на Купата на България.

"Преговорите бяха трудни, но стигнахме до решение, което удовлетворява всички. Радвам се, че ще остана в Ботев и ще дам 100% от себе си. Искам да изкажа личните си благодарности на президента Ангел Палийски и тийм мениджъра Асен Караславов, както и на ръководството на Майнц", заяви Неделев пред официалния сайт на Ботев.

"Нямах абсолютно никакви колебания. Аз искам да играя за Ботев, благодаря на Майнц, че проявиха разбиране. Заедно решихме, че най-доброто за мен е да продължа да нося жълто-черния екип. На първо време амбицията ми е да се представим добре в предстоящите мачове за Лига Европа. Да играем красив футбол, който да радва нашите фенове и да спечелим Суперкупата" , каза още халфът.

Ето съобщението от официалния сайт на Ботев:

Тодор Неделев ще остане в състава на Ботев. Днес се проведоха финални преговори между „жълто-черния“ клуб и Майнц, които завършиха успешно и юношата на „канарчетата“ ще продължи да носи екипа на носителя на Купата на България.

В началото на следващата седмица всичко между двата клуба ще бъде финализирано и Неделев ще подпише нов договор с Ботев, който ще бъде за срок от три години.