Борето: Божинов е външен човек, няма да го вкарам в Левски

снимка: levski.bg

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров призна, че е разговарял с Валери Божинов преди той да прекрати договора си с швейцарския Лозана. Шефът на "сините" обаче отрече информациите, че българският нападател може да бъде включен в групата на Левски и да тренира с тима на Делио Роси. Борето заяви, че Божигол е външен човек и не може да си позволи да го докара в толкова важен момент от сезона.

"Валери ми се обади, за да ме информира за неволите си в Лозана и фактът, че ще разтрогва договора си с клуба. Изобщо не сме говорили да идва в Левски, нито пък съм поемал някакъв ангажимент към него", заяви Боримиров пред "Меридиан Мач".

"Няма как Божинов да тренира с нас. Моите уважения към него, той все пак е външен човек. Няма как да вкарам външен човек в съблекалнята в толкова натоварен за отбора период", допълни спортният директор на "сините".

Преди известно време Валери Божинов игра на "Герена", но не се запомни с нищо сериозно. Изглежда обаче бившият ас на Ювентус и Манчестър Сити няма да се завърне в тима на Левски поне на този етап.