Бодуров пак колоритен: Шия ги чат-пат, за националния е по-сладко

Героят на България в контролата с Казахстан Николай Бодуров сподели, че е доволен от победата с 2:1 над тима на Станимир Стоилов в Унгария. До последната секунда на срещата резултатът бе 1:1, но защитникът на ЦСКА-София вкара с глава след центриране на Спас Делев и донесе престижния успех.

След кацането на "лъвовете" на летище "София" той разкри, че не се е съмнявал в голмайсторските си качества и заяви, че попаденията за националния отбор са по-сладки, отколкото тези за клубния. 

"Полезна за обиграване проверка. Всяка една контрола е полезна. Резултатът е важен, защото играеш за България и трябва да побеждаваме.

Срещу Казахстан имахме някакви ситуации. Второ полувреме го отдавам на умората. Затова свалихме нивото. Първото полувреме играхме добре. Второто ни надиграха", коментира Бодуров, който заяви, че "лъвовете" играят по-добре срещу по-силни тимове.

"Говорих с момчетата, че играем по-трудно с отбори от нашата черга или по-слаби от нас. Със силните играем силно". 

Защитникът на ЦСКА-София се похвали и за попадението в последните секунди, с което донесе успеха над Казахстан. "Те (б.а. неговите съотборници) знаят, че съм си голмайстор. Шия си ги чат-пат. За националния отбор е по-сладко да вкараш, отколкото за клубния”, заяви колоритният Бодуров.